F.E.C.-koulutus

Mistä F.E.C.-koulutuksessa on kysymys?

M.A.D. tarjoaa rekrytoivaa F.E.C.-toimintaa (further educated with companies) suunnittelutoimistoille syksystä 2017 lähtien. F.E.C. on Uudenmaan elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen rekisteröimä tuotemerkki, jonka alla toteutetaan täydennyskoulutusta yhteistyössä yritysten kanssa. Koulutus on suunnattu korkean asteen koulutuksen saaneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Yritys saa valita ja haastatella, kenen ammattilaisen kanssa haluaa solmia kuuden kuukauden mittaisen sopimuksen, joka tähtää koulutettavan henkilön palkkaamiseen. Yrityksellä ei ole velvoitetta palkata henkilöä, mikäli tämä ei ole soveltuva tehtävään. Toiminta etenee siten, että yritys, koulutettava henkilö ja M.A.D. suunnittelevat yhdessä henkilökohtaisen opetussuunnitelman, ja M.A.D. kouluttaa henkilölle sovittuja asioita. Yhteensä koulutuspäiviä on 22, ja ne jaetaan kuuden kuukauden jaksolle. Muuna aikana, eli noin 5 kk ajan, koulutettava henkilö toimii yrityksen työntekijänä.

Mitä tarjoamme?

M.A.D. tarjoaa mahdollisuutta kokeilla tehokasta rekrytointia ja saattaa yhteen sopiva työntekijä ja työnantaja. Harjoittelija koulutetaan juuri niihin asioihin, joita yritys haluaa painottaa.

Mitä opiskelija saa?

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Etuuden tason voi tarkistaa työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (työttömyyskassa).

Mitkä tavoitteet?

Tavoitteena on saada työllistettyä ja koulutettua yritykseen osaava ammattilainen täydennyskoulutuksen avulla. Toiminta rakentuu siten, että yritys voi yhdessä kouluttajan kanssa rakentaa valmentavan reitin rekrytoinnille.

Mitä ohjelmistoja koulutamme?

Kysy lisää!

Hakeminen F.E.C.-koulutukseen

Mikäli olet kiinnostunut hakeutumaan F.E.C. koulutukseemme, voit lähettää CV:n sähköpostitse osoitteeseen fec@mad.fi tai kysyä lisätietoja:

Mitra Modarress
020 741 9700
Sivustomme käyttää evästeitä