Lukuaika 1 min

M.A.D.in verkkokauppa uudistui täysin

12.11.2020 10:43:00

M.A.D.in verkkokauppa on uusittu perusteellisesti. Uuden alustan kehityksessä on panostettu ennen kaikkea loogisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Myös valikoima on selkeämpi.

– Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää tarjoamalla useampia ostokanavia. Verkko-ostaminen on tätä päivää, ja moni tuotteemme soveltuu hankittavaksi nopeasti nettikaupasta. Puhumme lähinnä edullisemman hintaluokan helposti ostettavista tuotteista. Esimerkiksi pysyvä Archicad-täyslisenssi on edelleen luontevaa hankkia perinteisemmin, koska henkilökohtaisen ja suoran asiakaskontaktin ansiosta pystymme paremmin vastaamaan sillä hetkellä asiakkaan mielessä oleviin kysymyksiin sekä huomioimaan henkilökohtaiset tarpeet paremmin, kertoo M.A.D.in tuote- ja palvelupäällikkö Gio Siradze.

MADkauppa

Verkossa, mutta ihmisten kesken

Verkkokauppa on varteenotettava kanava hankkia muun muassa Archicad-vuokralisenssit ja -laajennukset, visualisointiohjelmistot, opiskelijalisenssit ja etäasennuspalvelut. Samalla kaikki epäolennainen on karsittu.

– Suunnittelija valitsee työvälineensä aina tarpeeseen, ei heräteostoksena. Koska M.A.D.ille jokainen asiakas on numerojen sijaan ihminen, jokaisen verkkokauppaostoksenkin käsittelee meillä ihminen. Verkkokauppa on vain joillekin se mukavin tapa asioida, joten me läsnä olevana kumppanina mahdollistamme sen, Siradze perustelee.

Tällä hetkellä verkkokaupan valikoimassa 36 artikkelia, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Hakutoiminnon lisäksi tuotteita voi selata kategorioittain, ja tuotteiden näkymistä voi rajata niiden ominaisuuksien perusteella. Mukana on myös vaihtuvia tuotealennuksia ja kampanjaetuja. Kerromme uutuuksista tiedotuskanavissamme.

Tutustu verkkokauppaamme!

Aiheet: Uutinen MADkauppa
Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele