Lukuaika 1 min

GRAPHISOFT etsii kiehtovia Archicad-projekteja – tiedätkö sinä sellaisen?

17.11.2020 10:30:00

Oletko vastikään ollut mukana kiehtovassa projektissa, joka ansaitsisi kansainvälistäkin huomiota? Miltä se näyttäisi Archicadin kansikuvana? Sekin voi nimittäin toteutua, sillä GRAPHISOFT etsii jälleen Archicad-projekteja ympäri maailmaa esiteltäviksi eri muodoissa, miljoonille silmäpareille.

Valitut projektit voivat päätyä koristamaan esimerkiksi tulevan Archicad-version paketin kantta tai asennusikkunaa, GRAPHISOFTin kalenteria, nettisivua, kampanjaa tai tuote-esittelyä.

AC07-0_60Vuonna 2001 Archicad 7:n paketti kuvitettiin Helin & Co Arkkitehtien Pikkuparlamentilla. Onko seuraavan suomalaisen kohteen vuoro 2021? © GRAPHISOFT

Valitsijaraati arvostaa projektien ainutlaatuisuutta – vetoavuutta ja erilaisuutta. Projektin ei tarvitse olla maailman korkein pilvenpiirtäjä tai kultainen palatsi. Pienikin voi pärjätä, kunhan se erottuu joukosta. Se voi olla vaikkapa ekologisuutta, eleetöntä kauneutta, käytännöllisyyttä tai rakenteellista hienoutta.

Jos projekti edustaa kaiken lisäksi uusia työtapoja, kuten arkkitehdin ja insinöörin malliyhteistyötä tai erityisen vaativaa tietomallinnusta, siinä voi olla ainesta syvällisempäänkin tarinaan.

Jos into heräsi, osallistu rohkeasti! M.A.D. toimii Suomen-yhteystahona.

Toimi näin

  1. Kokoa aineisto: valokuva sekä erikoisuutta kuvaava lyhyt esittelyteksti.
  2. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen markkinointi@mad.fi.
Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele