Lukuaika 1 min

Suosio yllätti – kaikkien aikojen ensimmäinen Archicad-etäperuskurssi maaliin

3.4.2020 13:40:00

M.A.D. on järjestänyt historiansa aikana arviolta kahdesta kolmeen sataa Archicad-peruskurssia lähiopetuksena. 31.3.2020 startannut peruskurssi päätyi historiankirjoihin kahdestakin syystä: se oli ensimmäinen etätoteutus ja samalla eniten ilmoittautuneita kerännyt peruskurssi. Vaikka epidemia-aika on luonut raskaitakin rajoitteita, on se selvästi avannut monille uusiakin ovia.

"Jo näin puolikkaan etäperuskurssin perusteella kokonaisuus vaikuttaa huippuhyvältä. Kouluttaja on hyvin tarkkaavainen ja reagoi koko ajan viesteihimme. Videotallenteesta saan täydellisen harjoitusmateriaalin", kertoo etäperuskurssille osallistunut muotoilun lehtori Heikki Nevalainen Savonia Ammattikorkeakoulusta. Archicad on oppilaitoksessa kovassa käytössä useammallakin koulutuslinjalla.

Tuttu sisältö – käytännön eroja

Etäperuskurssi etenee kuten normaali lähiperuskurssi – tavanomaisen suunnittelutyönkulun ja tämän päivän tietomallinnusvaatimusten mukaisesti. Suurin käytännön ero lähikurssiin ovat treenitauot, joiden aikana kurssilainen voi rauhassa kokeilla juuri opittua kouluttajan tukemana. Lisäksi etäkurssi sisältää aina koulutustallenteen, jonka turvin taitoja voi verestää myöhemmin. Lue lisää M.A.D.in etäkoulutuksista blogissamme.

Jatkoa luvassa

Etkö ehtinyt ensimmäiseen lähtöön? Ei hätää, sillä Archicad-etäperuskurssejä järjestetään jatkossakin.

Katso koko koulutustarjontamme.

Aiheet: Koulutus Uutinen MAD
Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele