Lukuaika 1 min

NordicBIM.net on julkaistu – tutustu nyt!

2.4.2019 13:09:00

Uusi NordicBIM.net on julkaistu! Sivusto tarjoaa hyödyllistä asiaa uudesta pohjoismaisesta arkkitehtuurista sekä BIMin hyödyntämisestä koko Pohjolan alueella.

Sivusto on tehty yhteistyössä M.A.D.in, GRAPHISOFT Center Danmark, Nolliplanin ja GRAPHISOFT Norgen kanssa. Se sisältää artikkeleita, vinkkejä ja tuote-esittelyjä Suomesta, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta. Artikkeleiden tarkoitus on esitellä pohjoismaista arkkitehtuuria ja BIMin hyödyntämistä. Artikkelit kertovat mielenkiintoisia tarinoita BIMin käyttäjistä ja kehityksestä. Vinkkiosio auttaa käyttäjiä kehittämään omaa työnkulkuaan ja tehokkuuttaan, ja tuotearvostelut paljastavat uusimpien ohjelmistojen ja teknologioiden mahdollisuudet.

nordicbim-net 

ArchiMAG-lehteä on julkaistu vuodesta 2001 lähtien  kahdesti vuodessa kaikissa Pohjoismaissa. Uusi NordicBIM.net jatkaa ArchiMAGin perintöä ja ideaa sähköisesti. Verkkoalusta mahdollistaa entistäkin monipuolisemman sisällön julkaisemisen tiuhemmin ja ajankohtaisemmin – monikanavaisuutta unohtamatta. NordicBIMin myötä sisältö on saatavilla artikkelin alkuperäiskielen ohella myös englanniksi.

Tervetuloa NordicBIMiin tutustumaan mielenkiintoisiin artikkeleihin, vinkkeihin ja ohjelmistoesittelyihin sekä oppimaan, miten BIMiä hyödynnetään Pohjoismaissa! 

Onko sinulla toive seuraavan artikkelin aiheesta? Haluatko, että kerromme sinun tarinasi? Haluatko itse kirjoittaa jutun? Ota rohkeasti yhteyttä! 

Johanna Haataja

johanna@mad.fi 

Johanna Haataja

Kirjoittaja: Johanna Haataja

Johanna on M.A.D.in markkinointisuunnittelija

Keskustele