Lukuaika 1 min

Lapetekiltä GDL-kirjasto

29.3.2021 14:54:09

lapetek-gdl-1

M.A.D. on tehnyt Archicadille keittiöalan maahantuojayritys Lapetek Oy:lle GDL-objektikirjaston, joka sisältää älykkäitä 3D-suunnitteluobjekteja yrityksen tuotteista. Kirjasto sisältää keittiöaltaita, hanoja ja liesituulettimia.

Tuotteista on useampia malleja ja materiaalivaihtoehtoja. Kirjasto on mallinnettu Archicad-käyttäjille tutunomaisella tavalla. Allas-objekti sijoitetaan aina tason yläpintaan, josta valitun asennustavan mukaisesti allasta siirretään annetun tason paksuuden verran alemmaksi. Näin eri altaiden soveltuvuutta suunnitelmaan on helppo vertailla.

Lapetekin allasobjekteihin on tehty erityinen ominaisuus altaan tarvitseman asennusaukon luomiseksi tasoon. Kun altaan vähentää tasosta Boolen-toimenpiteellä, syntyy tasoon altaanmukainen aukko, mikä siirtyy automaattisesti allasta siirrettäessä. Asennusaukon voi tehdä laatalla luotuun tasoon myös tavallisesti erillisenä aukkona.

Lisätietoja kirjastosta: http://www.lapetek.fi/gdl

 

M.A.D. toteuttaa monenlaisia ohjelmointiratkaisuja kymmenien projektien kokemuksella. Tuotamme objektikirjastoja asiakkaan tarpeiden mukaan, luomme käteviä suunnitteluapuvälineitä ja avaamme uusia yhteyksiä tiedonkululle. Tutustu ohjelmointiratkaisuihimme ja GDL-kirjastoihin.

Ota meihin yhteyttä ja varaa maksuton esittely!

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme.

Varaa maksuton esittely

Aiheet: Uutinen GDL
Lauri Melvasalo

Kirjoittaja: Lauri Melvasalo

Lauri on maisema-arkkitehti, pitkän linjan Archicad-käyttäjä, ohjelmointiasiantuntija ja GDLabin vetäjä.

Keskustele