Lukuaika 1 min

Lääkettä etätiimeille: 60 päivän maksuton BIMcloud-tilaus

26.3.2020 13:46:00

Näinäkin aikoina etätoimistoistaan työskentelevien tiimiläisten yhteistyön on sujuttava. GRAPHISOFT tarjoaa avuksenne 60 päivän ilmaisen BIMcloud as a Service -tilausjakson, jonka turvin Archicad-tiimiprojektit pysyvät vauhdissa paikasta ja ajasta riippumatta, ilman palvelinasennuksia.

Ilmaisjakson jälkeen asiakas voi valita, päättääkö tilauksen vai jatkaako palvelun maksullista käyttöä (68 €/kk tai 540 €/v per käyttäjä). Palvelun selainpohjainen hallinta on helppoa: esimerkiksi käyttäjiä voi luoda uusia tai tuoda edellisistä BIMcloudeista.

Huomioitavaa!

- Palvelu tilataan teknisistä syistä GRAPHISOFT UK:n nettikaupasta, mutta käytettävä GRAPHISOFT ID tulee rekisteröidä Suomeen. Voit käyttää esimerkiksi henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi. Tiedon pääsee lähiaikoina korjaamaan palvelun asetuksissa.

- Huomioi, että on tärkeää kirjata "Billing/Shipping Country” -kenttään Finland.

- Jotta ilmaisjakso ilmestyy saataville, valitse kuukausihinnoiteltu palvelu. Ilmaisjakson päättyessä voit valita joko kuukausi- tai vuosiveloitteisen palvelun – tai lopettaa tilauksen.

- BIMcloud aaS on yhteensopiva Archicad-versioiden 20–23 kanssa.

Haluatko tietää enemmän?

Lue lisää käyttöönotosta 

Ota palvelu heti käyttöön 

Lisää Archicad-etätiimityöstä GS-sivuilla 

Apua tarjolla

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, olemme läsnä. Kaikki yhteydet toimivat normaalisti: tuki ja myynti palvelevat joka päivä klo 9.00–17.00.

- Myynti: 020 741 9700, myynti@mad.fi 

- Tuki: 020 741 9713, tuki@mad.fi

Pidä huolta perheestäsi, kollegoistasi ja ystävistäsi!

Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele