Lukuaika 2 min

Kymmenen syytä osallistua etäkoulutuksiimme

26.3.2020 15:02:00

etakoulutukset

Monen muun koulutustalon tavoin M.A.D. panostaa näin poikkeusoloissa etäpalveluihinsa. Ainakin huhtikuun – tarvittaessa koko kevään – tarjoilemme melkoisen määrän monipuolisia etäkoulutuksia. Vaikka tilanne on vakava, nyt jos koskaan on loistava hetki kehittää itseään. Vinkki: ynnää kuukauden säästyneet työmatka-ajat ja korvamerkitse ne koulutukseen!

Joku saattaa suhtautua epäilevästi etäkursseihin. Fiilis voi perustua aiempiin kokemuksiin tai niiden puutteeseen. Niin tai näin, me M.A.D.issä haluamme todistaa huolen turhaksi. Miten muka? Lue!

Opi varmasti

Miksi M.A.D.in etäkoulutukset ovat poikkeuksellisen helposti seurattavia ja tehokkaita?

Huolehdimme siitä, että pysyt kärryillä. Pidämme paljon taukoja, jolloin opetetun harjoittelu onnistuu ilman paniikkia. Kokeilutauko ei mene koskaan hukkaan, sillä vain toisto tuo varmuuden.
Koulutus tallentuu jälkikäteen katsottavaksi, joten voit kerrata asioita rajoituksetta. Oppi on siis taattu. Katso vaikka kaverin kanssa, vaikka se meitä hieman kirpaiseekin.

Saat 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Luotamme koulutustemme laatuun, mutta jos sinulle silti jää pettynyt olo, saat rahasi takaisin. Ei riskiä!
Voit aktiivisesti kysellä kouluttajaltamme tai pysyä tyystin pimennossa ilman kuvaa ja mikrofonia. Pääasia, että saat kaipaamasi tiedon. Toki voit piinata kouluttajaa kysymyksillä myös jälkikäteen, eli älä ota paineita siitäkään.
Huomaa helppous

M.A.D.in etäkoulutus on kaikille tasavertainen ajasta ja paikasta riippumatta. Olitpa Hangossa tai Ivalossa, pääset vaivatta mukaan! Sinun ei tarvitse raahautua tiloihimme, vaan voit päntätä vaikka pyjamassa.

Säästä aikaa

Usein lähikoulutus vaatii matkustamista ja valmistaumista. Puolen päivän lähikoulutukseen voi mennä henkisesti koko päivä. Herkemmältä stressi seuraavan päivän kurssista oudossa osoitteessa saattaa viedä jopa yöunet.

Vaikka asuisit lähelläkin, on hyvä alkaa lähtövalmistelut jo tuntia ennen opetuksen alkua. Laukku, tärkeät tavarat, vaatteet, kampaus, deodorantti. Etäkoulutuksessamme kaikki on toisin! Voit osallistua vaikka tukka pörröllä – kukaan ei huomaa.

Puhuakaan sinun ei tarvitse, joten introverttikin viihtyy. Kone auki muutamaa minuuttia ennen h-hetkeä, ja kaikki on valmista. Toki kannattaa etukäteen varmistaa, että webinaarisovellus on asennettu.

Säästä rahaa

Vaikka kurssimme ovatkin sisällöltään samoja lähi- ja etätoteutuksena, on etäkoulutuksemme edullisempi. Koska säästämme muun muassa tarjoilu- ja matkakustannuksissa, siirrämme rahallisen hyödyn tietenkin sinulle. Eipä tarvitse stressata pöperöistäkään, kun voit turvautua oman kaapin antimiin.

Nauti joustavuudesta

Etäkoulutus vaatii osallisilta vähemmän vaivaa, ja kaikki voivat reagoida muutoksiin ripeämmin. Kaikki huomiomme on siis koulutuksen sisällön laadussa. Ellet vaikka jostain syystä pääsekään livelähetyksen ääreen, videotallenne turvaa oppisi jälkikäteen. Taas tyystin riskitöntä!

Säästä luontoa

Ilmojen halki valonnopeudella viuhahtava signaali kuormittaa luontoa vähemmän kuin auto tai mikä tahansa muu kulkupeli. Koulutuksen järjestämiseen kuluva energia kutistuu etänä murto-osaan. Etäkurssillemme osallistuminen on siis myös varsin vihreä teko!

Archimad tuo extraa

Jos olet jo ikuisten oppijoiden ArchiMAD-kerhossa, koulutuspaikkoja voi käyttää myös etäkoulutuksiimme. Kerholaisena säästät entistä enemmän. Lue lisää ja liity!

Vaikuttaa siltä, että M.A.D.in etäkoulutus onkin ihan mukiinmenevä valinta. Porukkaa on ilmoittautunut ennätystahtia. Tule sinäkin!

Tutustu koulutuksiimme

 

Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele