Lukuaika 3 min

Kokenut Jörgen Nylund nousee Nordic BIM Groupin toimitusjohtajaksi

1.6.2021 11:15:59

560x215-Jorgen-Nylund

Jörgen Nylund aloittaa Nordic BIM Groupin toimitusjohtajana 1. elokuuta 2021. Nylundilla on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistoalan johtotehtävistä Pohjoismaissa ja maailmalla. Hänen edeltäjänsä Halvor Sandbu jää eläkkeelle ja jatkaa yrityksen hallituksessa. 

Nordic BIM Group haluaa olla luonnollisin valinta pohjoismaisten arkkitehtuuri- ja rakennusalan toimijoiden digitalisaatiokumppaniksi. NBG tarjoaa markkinoiden johtavat rakentamisen tietomallinnus- ja elinkaarihallintaohjelmistot sekä räätälöidyt tukipalvelut. Niiden avulla asiakkaiden digitaalinen työskentely tehostuu, resurssien käyttö optimoituu ja rakentamisen ilmastovaikutukset vähenevät. 

"Olemme erittäin iloisia saadessamme Jörgenin toimitusjohtajaksemme. Hänellä on vankka kokemus ohjelmisto- ja rakennusalalta sekä aito halu edistää rakentamisen digitalisointia. Hänen ehdottomia vahvuuksiaan on kasvun ja muutoksen johtajuus kansainvälisessä ympäristössä, mitä NBG tarvitsee jatkuvalla kasvumatkallaan. Odotamme innolla Halvor Sandbun aloittaman myönteisen kehityksen yhä vahvistuvan Jörgenin johdolla", kertoo Nordic BIM Groupin hallituksen puheenjohtaja Erik Flodin. 

Nylund edustaa kokemusta sekä modernia johtajuutta, joka keskittyy ihmiseen ja asiakkaaseen. Viimeisten 15 vuoden aikana Jörgen on työskennellyt Unit4-konsernin johtotehtävissä sekä konsulttina rakennusteollisuuden digitalisaatiossa. 

"Olen todella ylpeä ja iloinen, että sain tehtäväkseni johtaa Nordic BIM Groupin kasvua. NBG:llä on hyvä asema ja tyytyväiset asiakkaat kasvavilla markkinoilla. Tuotevalikoima on edistyksellinen, asiantuntemus on vahva, ja sijoittuminen markkinoilla on osuva ja juuri oikea-aikainen. Kun opetin Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa yhdyskuntarakentamista, BIM oli vasta teoria. Nyt tuntuu huikealta olla osa BIMin suurta liiketoiminnallista ja yhteiskunnallista mullistusta. En malta odottaa yhteistyötä työntekijöiden, hallituksen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. NBG:n potentiaali on valtava, kuin myös digitalisaation hyöty asiakkaillemme kautta Pohjolan", Jörgen Nylund sanoo. 

Jörgen Nylund aloittaa toimitusjohtajana 1.8.2020. Siihen asti tointa hoitaa Halvor Sandbu. 

Lisätiedot

  • Erik Flodin, hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 45 7575 9151 
  • Halvor Sandbu, toimitusjohtaja, puh. +47 970 03 280
     

Nordic BIM Group

Nordic BIM Group Oy syntyi tammikuussa 2020, kun kolme pohjoismaista BIM-ohjelmistoalan markkinajohtajaa – M.A.D., Nolliplan ja Graphisoft Norge – yhdistyivät.  

NBG tarjoaa markkinoiden innovatiivisimmat BIM-ohjelmistot koko rakentamisen elinkaarelle sekä räätälöidyt tukipalvelut. Asiakkaita ovat suunnittelutoimistot, rakennusyhtiöt, kiinteistökehittäjät ja julkinen sektori. NBG ajaa aktiivisesti siirtymistä kestävään rakentamiseen.  

NBG edustaa Pohjoismaissa lukuisia ohjelmistoja, kuten Archicadiä, Solibria ja Twinview'tä. Yrityksellä on toimistot Helsingissä, Oslossa, Tukholmassa, Malmössä ja Göteborgissa. Yhtiön liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa. 

www.mad.fi 
www.nolliplan.se 
www.graphisoft.no 

Arto Nieminen

Kirjoittaja: Arto Nieminen

Arto on M.A.D.in toimitusjohtaja.

Keskustele