Lukuaika 1 min

BIMcloud as a Service siirtyy GRAPHISOFTin uuteen verkkokauppaan

13.11.2020 11:50:00

Maaliskuussa 2020 GRAPHISOFT lanseerasi BIMcloud as a Servicen, joka turvasi Archicad-tiimien työskentelyn sujuvuuden Covid-19-pandemia-ajan etäolosuhteissa. Tuolloin palvelu tuli saattaa mahdollisimman pian saataville, mikä onnistui varmimmin olemassaolevan GRAPHISOFT UK:n verkkokauppa-alustalla.

Nyt GRAPHISOFT on saanut valmiiksi pysyvän maailmanlaajuisen verkkokauppansa, joka avautui asiakkaille 29.10.2020. Kaikki BIMcloud as a Service -tilaukset hoituvat sen kautta. Tämä tarkoittaa myös olemassa olevien GRAPHISOFT UK:n verkkokaupan asiakastilien siirtämistä uudelle alustalle 16.11.2020 alkaen. Koko asiakaskunnan siirtymän on määrä olla valmis 28.2.2021 mennessä.

Nykyiset BIMcloud as a Service -asiakkaat saavat siirtymäkauden alkajaisiksi tarkat ohjeet ja tiedot prosessista sähköpostitse. Uudet asiakkaat käyttävät automaattisesti uutta alustaa.

GRAPHISOFTille on ensiarvoisen tärkeää, että prosessi sujuu sulavasti, eikä palvelun käyttö häiriinny. Siirtymään valmistauduttaessa on hyvä tutustua FAQ-osioon, johon viitataan myös GRAPHISOFTin viestinnässä.

Tilaa BIMcloud aaS vuodeksi -33 %

Tutustu loppuvuoden 2020 kestävään BIMcloud aaS -kampanjaan tästä.

Ville Nikunen

Kirjoittaja: Ville Nikunen

Ville on M.A.D.in viestintäsuunnittelija.

Keskustele