Lukuaika 2 min

Artlantis 2021 on julkaistu!

15.1.2021 11:46:37

Ranskalainen ohjelmistotalo Abvent on julkaissut uuden 2021-version huippusuositusta Artlantis-renderointiohjelmistostaan. Artlantis on erityisesti arkkitehdeille suunniteltu 3D-renderointiohjelmisto, joka on yhteensopiva useimpien 3D CAD-, BIM-, ja 3D-mallinnusohjelmistojen kanssa.

780x555_EN_blog-ATL2021

 Artlantis on uuden 2021-version myötä Open BIM -yhteensopiva, jonka johdosta ifc-tiedostoja voidaan tuoda sellaisenaan Artlantikseen. Tämä mahdollistaa, että malleja voidaan tuottaa millä tahansa ifc-tiedostoja tallentavalla mallinnusohjelmalla ja tuoda Artlantikseen 3D-renderoitavaksi.

Archicad_IFC_001

 3D-renderoinnin värimaailman ja kontrastin muokkaaminen halutun tunnelman aikaansaamiseksi onnistuu nyt helposti uusien LUT-filttereiden avulla. LUT-filttereitä voidaan käyttää lopullisen renderoinnin lisäksi myös esikatselussa. Artlantis pitää sisällään kokoelman vakiofilttereitä ja tämän lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus tuoda sisään myös omia tai internetistä ladattuja LUT-tiedostoja .cube-tiedostomuodossa.

artlantis-lut

Voit valita Artlantis 2021-versiossa kahdesta käyttöliittymävaihtoehdosta mieluisamman. Oletuskäyttöliittymän lisäksi tarjolla on uusi Easy-käyttöliittymä, joka pitää sisällään helposti muokattavat oletusarvot. Tämä helpottaa asetusten ymmärtämistä sekä nopeuttaa haluttujen säätöjen asettamista. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt käyttäjä, voit käyttää vaihtoehtoa, joka sinulle parhaiten sopii.

Artlantis 2021-version julkaisun yhteydessä Abvent julkaisee täysin uusitun MediaStore-mediakaupan. Uusittu Artlantis MediaStore on kokonaan uudelleen suunniteltu käyttöergonomian ja hakukoneen osalta.

  • Selkeämpi ja helposti luettava käyttöliittymä
  • Nopeampi navigointi
  • Nopeampi ja yksinkertaisempi haku
  • Suora yhteys internetistä AbventID:n kautta
  • Tällä hetkellä saatavilla versioille 5, 6, 7, 2019, 2020 ja valmis tulevaisuudessa julkaistavia versioita varten.

Tutustu uudistettuun Mediastoreen.

Hyödynnä Tarjous

Artlantis 2021-version kelluva lähiverkkolisenssi nyt 900 €. Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti.
 

Artlantis 2021-version Single nyt 600 €. Tarjous on voimassa 31.5.2021 asti.

Osta verkkokaupasta tai kysy lisää myynnistä.

Gio Siradze

Kirjoittaja: Gio Siradze

Gio työskentelee M.A.D.issä tuote- ja palvelupäällikkönä.

Keskustele