Lukuaika 3 min

Archicad paranee jatkuvasti - 24-version päivitys 2 on julkaistu

21.1.2021 8:00:00

GRAPHISOFT on julkaissut Archicad 24 -versioon päivityksen 2, joka vastaa käyttäjien tarpeisiin merkittävillä parannuksilla ja ominaisuuksilla.   

Archicad_Keeps-getting-better_Banner_1382

Päivitys noudattaa GRAPHISOFTin uutta lähestymistapaa, eli jatkuvaa laadun ja ominaisuuksien parannusten julkaisemista version sisällä, jolloin nykyisten käyttäjien on helppo päivittää ja hyötyä uusimmista ominaisuuksista heti - jopa projektin ollessa kesken.

GRAPHISOFT mullisti rakennusten tietomallinnuksen heinäkuussa julkaisemalla palkitun Archicad 24-version, joka yhdistää arkkitehtien ja insinöörien yhteistyön eli integroidun suunnittelun jaetussa BIMcloud-ympäristössä. Jaettu malli ja tiimin yhteistyö lisää luottamusta tiimin jäsenten kesken ja vähentää samalla päällekkäisen työn tarvetta yhteistyössä arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden välillä.

"Palvelemme asiakastarpeita ja markkinoiden trendejä nopeasti julkaisemalla jatkuvasti parannuksia ohjelmistoihimme, heti kun ne ovat valmiita", kertoo GRAPHISOFTin asiakkuusjohtaja, Akos Pfemeter.

"Jatkamme Archicad 24: n sisältämien tehokkaiden ominaisuuksien parantamista, kuten integroidun suunnittelun työnkulun laajentamista, joka tarjoaa nyt muun muassa automaattisen valmistettujen teräsprofiilien kartoituksen. Toimimme myös nopeasti, hyödyntäen äskettäin julkaistua macOS 11 Big Sur:ia. Tavoitteena on jokaisen julkaisun kautta tuoda lisäarvoa, jota käyttäjät arvostavat."

Mitä uutta Archicadissa on? 

Ongelmien hallinnan työnkulku: Tarkastele projektisi ongelmahistoriaa nopeammin ja korosta muutoksia parannetun ongelman hallinnan, sekä määriteltyjen tunnisteiden avulla, jotka toimivat myös BCF:n kanssa. 

Mallinvertailu: Entistä tarkempaa muutosten hallintaa. Mallivertailu tunnistaa nyt myös muokatut aukot ja voit siirtää ne ongelmien hallintaan tarvittaessa. 

LVI-mallinnus: Ennalta määritetty taivutussäde ja parannetut reititysohjaimet johtavat nopeampaan, intuitiivisempaan LVI-reitityksen työnkulkuun. 

Rakenneanalyysimalli: Intuitiivisempi rakenneanalyysimallin liityntä ja parempi kaksisuuntainen työnkulku. Parannettu materiaalikartoitus ja valmistettujen poikkileikkausprofiilien automaattinen kartoitus sekä mahdollisuus ladata käyttövalmiit kääntäjät.

Lisäosat: Sujuvat yhteydet kolmansien osapuolten sovelluksiin, varmistavat keskeytymättömän ja tehokkaan työnkulun:

  • Datasmith Exporter: Luo mukautettuja, interaktiivisia 3D-ratkaisuja Unreal Engine 4:ssä sekä Windows- että macOS-käyttöjärjestelmissä. 
  • Solibri-yhteys Archicad 24:lle: Säästä aikaa projektin laadunvalvonnassa, sillä mallia ei tarvitsee erikseen viedä tai tuoda. Lajittele ja seuraa asioita Archicad 24:n uuden Ongelmien hallinnan ominaisuuden ansiosta. 
  • RFA- ja RVT-geometrian tiedonsiirto: Laajenna projektisi suoran Revit-tiedonsiirron avulla. Tee yhteistyötä sidosryhmien kanssa.
  • IFC-tiedonsiirto Archicad/Revit 2021: Nauti sujuvammasta yhteistyöstä Revit-käyttäjien kanssa, parantuneen IFC-viennin ja -tuonnin ansiosta.

Lisätietoja ja lataus päivityksestä löytyy osoitteesta: https://graphisoft.com/downloads/archicad/updates/archicad-24-update 

Ville Pietilä

Kirjoittaja: Ville Pietilä

Ville on M.A.D.in Archicad-tuotepäällikkö.

Keskustele