GRAPHISOFT_BIMx_White_RGB

 

 

BIMx

Tietomalli missä vain

BIMx on nerokas työkalu tietomallin tarkasteluun ja esittelyyn – missä ja milloin tahansa. BIMx-hypermallina suunnitelma herää eloon vuorovaikutteisuudellaan ja havainnollisuudellaan.

BIMx:ää voi hyödyntää niin tietokoneella, mobiililaitteilla kuin selaimessakin – ilmaiseksi. Valitse kehittyneempi PRO-versio, kun haluat saada BIMx:stä kaiken irti.

Tietomalli avautuu

BIMx:llä kuka tahansa voi tutkia tietomalleja ja piirustuksia digitaalisesti, ilman kalliita erikoisvälineitä. BIMx-hypermalli poistaa paperitulosteiden tarpeen asiakastapaamisissa ja työmaalla. Kaikki oleellinen tieto on sormenpään ulottuvilla ja jaettavissa kenelle tahansa.

Voit kävellä tai liidellä mallin sisällä pelimäisesti, napauttaa piirustusten ja 3D:n välisiä hyperlinkkejä ja leikata rakennusta liukusäädöllä. Koko malli hahmottuu uskomattoman visuaalisesti ja tarvittaessa millintarkasti.

bimx

Liiku sulavasti ja tutki tarkoin

Reaaliaikainen 3D-navigointi ottaa huomioon painovoiman ja tasot sekä sallii myös vapaan lentotilan. Sovellus tunnistaa oviaukot ja portaat, ja voit tallentaa valmiita, todentuntuisia kävelyreittejä mallin esittelytilaisuutta varten.

Elementtien tiedot, kuten materiaalit, tilavuudet ja määrät, saat näkyviin osoituksella. BIMx PRO:lla voit mitata tarkasti etäisyyksiä, pinta-aloja ja piirejä, mikä helpottaa mallin ja piirustusten tutkimista sekä suunnittelupäätösten tekemistä.

bimx-element

Lumoa, korosta ja tyylittele

BIMx tarjoaa lukuisia valmiita esitystapoja tietomallin monipuoliseen havainnollistamiseen.

Valitse erilaisia katselutapoja kevyesti varjostetusta aina uskomattoman todentuntuiseen radiositeettilaskettuun näkymään.

Korosta mallisi ominaispiirteitä harmaasävyillä tai pelkin ääriviivoin. Myös auringon sijainti, kameran suuntaus sekä kuvan kirkkaus ja läpinäkyvyys ovat säädettävissä.

bimx-styles

Suunnittelijan tehoapuri

BIMx-hypermalli julkaistaan suoraan Archicadistä. Archicadin mukana asentuvalla BIMx-työpöytäversiolla hypermallia voi esikatsella ja esitellä – vaikkapa Xbox-peliohjaimella.

BIMx:llä jaat suunnitelman kenelle tahansa. BIMx Model Transfer -sivustolta asiakas voi ladata ilmaisen BIMx-katselusovelluksen, joka toimii sekä Mac- että Windows-tietokoneilla. Mobiilisovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Playstä.

Katso tarkemmat tekniset vaatimukset

bimx-designer

bimx-transfer

 

BIMx Model Transfer

GRAPHISOFTin ylläpitämällä BIMx Model Transfer -sivustolla Archicad-käyttäjät voivat julkaista BIMx-hypermallejaan muiden nähtäviksi ja ladattaviksi.

Archicad-ylläpitoasiakasyritys voi jakaa malleja asiakkaalle yksityisesti ja hyödyntää 5 Gt:n pilvitallennustilaa. Kun henkilökohtaiset GRAPHISOFT ID:t yhdistetään yrityksen yhteiseen tiliin, kaikki voivat käyttää samaa yritystiliä.

Oikea versio tarpeisiisi

iOS- ja Android-mobiililaitteille on saatavilla sekä ilmainen että maksullinen BIMx-versio. Maksullinen BIMx PRO -versio sisältää lukuisia teho-ominaisuuksia, jotka hyödyttävät niin suunnittelijaa kuin asiakastakin.

Tuotteiden hinnat näkyvät sovelluskaupoissa.

Lue lisää GRAPHISOFTin sivuilta

bimx-app
 

Kouluttaudu nyt

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset.

Tutustu koulutuksiimme

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311