ArchiMAD

Archicad-käyttäjien tietotaitoyhteisö

ArchiMAD on Archicad-käyttäjien yhteisö, joka jakaa tietoa, taitoa ja tukea. Tavoitteena on ikuinen oppiminen. Toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla.

ArchiMAD perustettiin jo 1989. Vuosien varrella Archicad-käyttäjät ovat huomanneet sen hyödyllisyyden. ArchiMADissä onkin jo yli neljäsataa jäsentä: arkkitehtitoimistoja, rakennusliikkeitä, oppilaitoksia ja yksityisyrittäjiä. Liittykää joukkoon!

archimad-main-web

 

Edut

ArchiMAD-kerho on edullinen tapa ylläpitää osaamista ja pysyä kärryillä alan kehityksestä. ArchiMAD on kannattava sijoitus itsesi ja työnantajasi osaamisen ylläpitämiseen.

Mitä kaikkea jäsenyys sisältää? Jatka lukemista!

AM

Etä- ja lähikoulutukset

ArchiMAD-jäsenille järjestetään tiuhaan Archicadiin ja muihin ohjelmistoihin liittyvää koulutusta – myös kätevästi etänä.

Peruspakettiin kuuluu kaksi erillistä yhden päivän koulutusta, ja lisäpäiviä saa joustavasti 125 eurolla. Lyömättömän edullista koulutusta siis! Esimerkiksi neljä päivää koulutusta vuodessa maksaa ArchiMADin kautta vain 750 € – ja muut edut kaupan päälle.

Huom! Koulutuspäiviä ei voi käyttää kolme- tai nelipäiväiseen peruskurssiin.

1–2-tuntisiin etäkoulutuksiin sekä kaikkiin ArchiMAD-tapahtumiin voi osallistua rajattomasti.

koulutus

ArchiMAD-lehti

ArchiMAD-lehti tarjoaa neljästi vuodessa Archicad- ja BIM-asiaa asiantuntevalla ja kriittisellä otteella. Miten muut tekevät asioita? Mitä hyötyjä uudet ohjelmistoversiot antavat? Mitkä prosessit digitalisoituvat seuraavaksi? Mitä edellisessä ArchiMAD-illassa tapahtui?

Muun muassa kaikkeen tähän vastaa ajankohtainen ArchiMAD-lehti. Kirjoittajina ovat M.A.D.in asiantuntijat, kerhojäsenet sekä alan suunnannäyttäjät.

Haluatko kirjoittajaksi?

Lehden päätehtävä on yhteisöllinen tiedonjako. Haluammekin kannustaa jäseniä sisällön luontiin! Etsimme jatkuvasti kiinnostavia aiheita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ideasi! Kirjoittaja saa toki palkkion.

Lue sähköisesti

Lue lehteä sähköisesti – jäsenyrityksen OmaMAD-tunnuksella.

 

Tutustu lehtiarkistoon

ArchiMAD-lehdet

ArchiMAD-tapahtumat

ArchiMAD-illat ja -tapahtumat tarjoilevat asiaa niin Archicadistä, tietomallinnuksesta kuin rakennusalan muistakin megatrendeistä. Puhujina on alan kovia tekijöitä – sekä jäsenistön keskuudesta että laajemmalta kentältä.

Tule tankkaamaan tuoreinta tietoa ja suoria neuvoja mukavaan porukkaan, tarjoilujen ääreen. Iltoja pyritään kysynnän mukaan järjestämään myös muissa suurissa kaupungeissa, kuten Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa.

archimad

Edullinen hinta

ArchiMAD-kerhon kiinteähintainen vuosihinta sisältää jäsenyritykselle edellä mainittujen etujen lisäksi säännöllisen kerhouutiskirjeen, jossa tiedotetaan kerhoeduista ja -asioista.

Vuosihinta kattaa kerrallaan yhden henkilön osallistumisen koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Tarvittaessa peruspakettia on helppo laajentaa lisäkoulutuspäivillä ja -lehdillä.

Kerhojäsenyys on kestotilaus – eli voimassa, kunnes se irtisanotaan. Kerho laskutetaan vuosittain. Jäseneksi voit liittyä milloin tahansa.

archimad-web-03
 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311