Lisenssi-

vaihtoehdot

Täyslisenssi

Archicadin kaupallinen täyslisenssi on pysyvä, rajoitukseton ja suosituin vaihtoehto. Ylläpitosopimus pitää ohjelmistosi aina uusimmassa versiossa ja tarjoaa lisäetuja. Katso hinnat verkkokaupasta.

Verkkokauppaan

Vuokralisenssi

Vuokralisenssi on määräaikainen lisenssi, jonka keston voit itse joustavasti valita. Vuokra-aikana voit käyttää Archicadiä rajattomasti.

Käyttöaika alkaa vasta avatessasi Archicadin ensimmäistä kertaa – ei siis ostopäivänä. Archicad ilmoittaa avautuessaan jäljellä olevan ajan automaattisesti. Voit tarkistaa jäljellä olevan ajan myös Ohje-valikosta.

Vuokra-aikavaihtoehdot: 1, 3, 6 tai 12 kk

Verkkokauppaan

PPU-lisenssi

PPU- eli Pay Per Use -lisenssi toimii prepaid-periaatteella. Ostat käyttöaikaa etukäteen tarpeidesi mukaan. Käyttöaika kuluu vain Archicadin ollessa käynnissä. Jäljellä olevan käyttöajan voit helposti tarkistaa Ohje-valikosta.

Kenelle? PPU-lisenssi on sopiva valinta satunnaiseen tarpeeseen.

Huom! Kun käytät kahta Archicad-istuntoa yhtä aikaa, kuluu käyttöaikaa vastaavasti kahden edestä.

Verkkokauppaan

Edu-lisenssit

Archicad on maksutta saatavilla oppilaitoksiin, opiskelijoille ja opettajille. Ne kaikki anotaan osoitteessa myarchicad.com.

Oppilaitoslisenssi on voimassa 24 kk, opiskelija- ja opettajalisenssit 12 kk.

Edu-lisenssit ovat vain opintokäyttöön, eikä niitä saa hyödyntää kaupallisesti.

Lue lisää edu-sivultamme.

myarchicad.com

Kokeilulisenssi

Kokeilu- eli Trial-lisenssi avaa täysillä ominaisuuksilla varustetun Archicadin 30 päiväksi. Lisenssi toimii sarjanumerolla, jonka saa rekisteröitymällä GRAPHISOFTin sivuilla.

Tiedostotyyppi ja yhteensopivuus: Trial-version projektitiedostot ovat salattuja: ne voi avata vain sillä koneella, jolla ne on luotu. Täten myös Tiimityö-toiminnallisuudet ovat rajatut.

30 päivän jälkeen ohjelma muuttuu demoversioksi: tallennus ei ole käytössä, mutta tulostus onnistuu. Projektitiedostojen salaus poistuu täyteen lisenssiin siirryttäessä (ei koske PPU-lisenssiä). Ohjelmistoa ei tarvitse asentaa uudelleen.

Trial-lisenssi

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311