GRAPHISOFT_Archicad_White_RGB

 

Archicad Start Edition

Täysiveristä tietomallinnusta omassa hintaluokassaan

Archicad STAR(T) Edition tarjoaa kaiken oleellisen laadukkaan, kolmiulotteisen tietomallin luontiin. Kun on aika nykyaikaistaa työskentelyä, STAR(T) Edition on pienemmälle suunnittelutoimistolle riittävän monipuolinen, edullinen vaihtoehto.

Archicad SE on ehdottomasti edistynein valinta hintaluokassaan. Siitä on karsittu vain suurissa projekteissa tarvittavia ominaisuuksia, jottet joutuisi väkisin maksamaan ylimääräisestä. 

Tietomallinnusominaisuuksiltaan STAR(T) Edition on lähes identtinen täysversion kanssa. Havainnollinen 3D-mallinnus on työskentelyn perusta. Malli tuottaa ja päivittää kaikki tarvittavat pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat, eikä ristiriitaista tietoa synny.

Archicad STAR(T) Edition 2021-FIN on julkaistu

Uusin suomenkielinen Archicad STAR(T) Edition on ladattavissa Graphisoftin sivuilta.

0 %

tietomallinnussoveltuvuus

0

tyytyväistä käyttäjätoimistoa

0 %

hyvitys siirryttäessä täysversioon

Archicad SE 2021-FIN

Tuorein tekniikka – viisas valinta

Archicad STAR(T) Edition 2021 pohjautuu uuden Archicad 24 -täysversion tekniikkaan: kaikki objektikirjastot sekä lähes kaikki apuohjelmistot ja lisäosat ovat yhteensopivia myös SE-kevytversion kanssa.

Archicad STAR(T) Edition on järkevä, riskitön ja tuottoisa sijoitus. Ei kiinteitä kuluja, ei päivityspakkoa! Jos joskus kaipaat täysversion ominaisuuksia, kevytversiosi hinta hyvitetään kokonaisuudessaan vaihdon yhteydessä. Myös uudempaan kevytversioon päivittäminen käy joustavasti.

Archicad_start_edition_2021

Vertaa täysversioon

Archicad STAR(T) Editionin työkalut vastaavat pitkälti täyden version työkaluja. Vertaa Archicad STAR(T) Editionia uusimpaan täysversioon tästä taulukosta.

acse17-presents-bimx

Palkki- ja Pilari-työkalut
Uudistuneet Palkki ja Pilari mahdollistavat  nopeamman ja tarkemman mallinnuksen. Geometrian lisäksi myös tiedonhallinta ja dokumentointi ovat paremmin hallittavissa.

Aukko-työkalu
Uuden Aukko-työkalun avulla voit helposti luoda aukkoja ja syvennyksiä täysin BIM-pohjaisesti. Aukko huomioi sekä arkkitehtoniset että rakenteelliset käyttötarkoitukset.

Aukkoja voi tehdä seiniin, laattoihin, palkkeihin ja pintoihin – kerrosrajoista piittaamatta.

Kätevämpi aloitusikkuna
Uudessa Käynnistys-ikkunassa viimeisimmät projektit ovat saatavilla isoina esikatselukuvakkeina. Kursorin alla esikatselukuva selaa projektin välilehtiä. Useamman projektin voi avata kerralla.

Kirjastoparannukset
Objektit ovat kehittyneet huomattavasti. Esimerkiksi luiska- ja hissiobjektit ovat monipuolisempia: luiskan kaltevuus voidaan esittää useassa kentässä, ja kaltevuusmuutokset voidaan esittää selkeämmin.

Suorituskyky
Optimoitu suorituskykyteknologia avaa projektit nopeammin. Myös tiedostokoko on entistä pienempi. Työskentely on kaikin puolin entistä jouhevampaa.

opening_illustration

Laajennukset ja lisäosat

Useimmat Archicad-laajennukset toimivat myös STAR(T) Editionissa.

Suomalainen Peruskirjasto kannattaa hyödyntää. Se sisältää suomalaisessa suunnittelussa tarvittavia älykkäitä objekteja.

Archicad STAR(T) Edition ei sisällä CineRender-visualisointimoottoria, luonnosrenderointia eikä Lightworks-moottoria. Laadukkaaseen renderointiin suosittelemme Twinmotionia ja Artlantista.

STAR(T) Edition -käyttäjä voi julkista mallistaan BIMx-hypermallin, jota asiakas voi katsella mobiilisovelluksella ja selaimella. Loppukäyttäjä voi ladata BIMx:n ilmaiseksi.

SE2018_kuva
Ideoiden visualisointi on kaiken A ja O. Archicadin avulla voin havainnollistaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Voin helposti esitellä asiakkaalle muutokset ennen toteutusta. Laadukkaita markkinointikuvia saan Artlantiksella, joka toimii Archicadin kanssa saumattomasti. Arvostan myös Archicadin laajaa, valmista objektivalikoimaa. Omia luomuksia on helppo tehdä, jakaa ja markkinoida. Kaiken kaikkiaan Archicad on todellinen valtti tila- ja sisustussuunnittelussa.
sebastian_sandelin
Sebastian Sandelin
Muotoilija ja sisustussuunnittelija (SI)
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

Ota yhteyttä ja tutustu hintoihin

Katso valikoima ja vertaile hintoja verkkokaupassamme – tai anna myyntitiimimme auttaa!

 

mad-kauppa

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311