GRAPHISOFT_Archicad_White_RGB

 

Archicad Start Edition

Täysiveristä tietomallinnusta omassa hintaluokassaan

Archicad Start Edition tarjoaa kaiken oleellisen laadukkaan, kolmiulotteisen tietomallin luontiin. Kun on aika nykyaikaistaa työskentelyä, Start Edition on pienemmälle suunnittelutoimistolle riittävän monipuolinen, edullinen vaihtoehto.

Archicad Start Edition on ehdottomasti edistynein valinta hintaluokassaan. Siitä on karsittu vain suurissa projekteissa tarvittavia ominaisuuksia, jottet joutuisi väkisin maksamaan ylimääräisestä. 

Tietomallinnusominaisuuksiltaan Start Edition on lähes identtinen täysversion kanssa. Havainnollinen 3D-mallinnus on työskentelyn perusta. Malli tuottaa ja päivittää kaikki tarvittavat pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat, eikä ristiriitaista tietoa synny.

Osta nyt - saat ennakkotilaajan edun

Suomenkielinen Archicad STAR(T) Edition 2021 julkaistaan helmikuussa 2021. Kun hankit 2020-version nyt, saat ennakkotilaajan etuna 2021-päivityksen kaupan päälle sen ilmestyttyä. Tutustu etuun!

0 %

tietomallinnussoveltuvuus

0

tyytyväistä käyttäjätoimistoa

0 %

hyvitys siirryttäessä täysversioon

Riskitön sijoitus

Archicad Start Editionin hankinta on kuin talletus pankkitilille: ohjelmistoa voi käyttää ilman päivitys- tai ylläpitomaksuja.

Jos jossain vaiheessa kaipaat Archicadin täysversiota, Start Editionin hankintahinta hyvitetään kaupassa. Sen voi myöhemmin päivittää edullisesti myös uudempaan Start Edition -versioon.

Onko fiksumpaa tapaa aloittaa tietomallintaminen?

SE2020_startup_2X

SE 2020:n uudistukset

Palkki- ja Pilari-työkalut
Uudistuneet Palkki ja Pilari mahdollistavat  nopeamman ja tarkemman mallinnuksen. Geometrian lisäksi myös tiedonhallinta ja dokumentointi ovat paremmin hallittavissa.

Aukko-työkalu
Uuden Aukko-työkalun avulla voit helposti luoda aukkoja ja syvennyksiä täysin BIM-pohjaisesti. Aukko huomioi sekä arkkitehtoniset että rakenteelliset käyttötarkoitukset.

Aukkoja voi tehdä seiniin, laattoihin, palkkeihin ja pintoihin – kerrosrajoista piittaamatta.

Kätevämpi aloitusikkuna
Uudessa Käynnistys-ikkunassa viimeisimmät projektit ovat saatavilla isoina esikatselukuvakkeina. Kursorin alla esikatselukuva selaa projektin välilehtiä. Useamman projektin voi avata kerralla.

Kirjastoparannukset
Objektit ovat kehittyneet huomattavasti. Esimerkiksi luiska- ja hissiobjektit ovat monipuolisempia: luiskan kaltevuus voidaan esittää useassa kentässä, ja kaltevuusmuutokset voidaan esittää selkeämmin.

Suorituskyky
Optimoitu suorituskykyteknologia avaa projektit nopeammin. Myös tiedostokoko on entistä pienempi. Työskentely on kaikin puolin entistä jouhevampaa.

opening_illustration

Vertaa täysversioon

Archicad Start Editionin työkalut vastaavat pitkälti täyden version työkaluja. Katso tästä taulukosta, miten Archicad Start Editionia on optimoitu.

acse17-presents-bimx

Laajennukset ja lisäosat

Useimmat Archicad-laajennukset toimivat myös Start Editionissa.

Suomalainen Peruskirjasto kannattaa hyödyntää. Se sisältää suomalaisessa suunnittelussa tarvittavia älykkäitä objekteja.

Archicad Start Edition ei sisällä CineRender-visualisointimoottoria, luonnosrenderointia eikä Lightworks-moottoria. Laadukkaaseen renderointiin suosittelemme Twinmotionia ja Artlantista.

Start Edition -käyttäjä voi julkista mallistaan BIMx-hypermallin, jota asiakas voi katsella mobiilisovelluksella ja selaimella. Loppukäyttäjä voi ladata BIMx:n ilmaiseksi.

SE2018_kuva
Ideoiden visualisointi on kaiken A ja O. Archicadin avulla voin havainnollistaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Voin helposti esitellä asiakkaalle muutokset ennen toteutusta. Laadukkaita markkinointikuvia saan Artlantiksella, joka toimii Archicadin kanssa saumattomasti. Arvostan myös Archicadin laajaa, valmista objektivalikoimaa. Omia luomuksia on helppo tehdä, jakaa ja markkinoida. Kaiken kaikkiaan Archicad on todellinen valtti tila- ja sisustussuunnittelussa.
sebastian_sandelin
Sebastian Sandelin
Muotoilija ja sisustussuunnittelija (SI)
 

Kouluttaudu nyt

Osaaminen on suurin voimavarasi! Kun hallitset työvälineesi, voit keskittyä olennaiseen. M.A.D. järjestää vuosittain yli sata koulutusta – ammattitaidolla ja joustavasti.

Valitse koulutuskalenterimme valmiista tarjonnasta – tai kootaan yhdessä räätälöity kokonaisuus. Koulutuksia pidetään niin M.A.D.in viihtyisissä tiloissa Helsingin ytimessä, asiakkaan luona kuin etänäkin.

Tutustu koulutuksiimme

Ota yhteyttä ja tutustu hintoihin

Katso valikoima ja vertaile hintoja verkkokaupassamme – tai anna myyntitiimimme auttaa!

 

mad-kauppa

Jani Kiviaho

Jani Kiviaho

Myyntineuvottelija

050 582 6958

Mikko Kyläkoski

Mikko Kyläkoski

Myyntineuvottelija

040 142 0404

Mari Suominen

Mari Suominen

Myyntipäällikkö

040 831 6283

Jani Vesterinen

Jani Vesterinen

Myyntineuvottelija

0400 833 311