Archicad Summer Camp

Onko 2021 sinun vuorosi?

Supersuosittu tietomallinnuksen intensiivikoulutus valmentaa jälleen rakennusalan opiskelijoita nykyaikaiseen suunnittelutyöhön. Koulutus on täysin maksuton.

Huom! Haku on kesän 2021 osalta päättynyt. Ellet tällä erää päässyt mukaan, ei hätää: uusi mahdollisuus koittaa taas ensi keväänä!

arkkitehtipalvelu-logo

Leirin järjestämistä tukee tänäkin vuonna Arkkitehtipalvelu Oy. Suomen suurimpiin lukeutuva toimisto kasvaa voimakkaasti ympäri Suomen, ja Archicad Summer Camp auttaa heitä uusien taitavien tekijöiden tavoittamisessa. Lisää Arkkitehtipalvelusta alempana!

0

erillistä etäleiriä

0

koulutuspäivää

0

täysin ilmainen

0 %

sinun hyödyksesi

Opit oikeat työtavat

Kurssi perehdyttää sinut Archicad-suunnitteluohjelmistoon ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Koulutus etenee oikean suunnittelutyönkulun mukaisesti ja opettaa tehokkaat tietomallinnustavat. Todellinen valtti työmarkkinoilla!

Mallinnuksen ohessa tutuiksi tulevat myös 2D-dokumentaatio, kirjastojen hallinta ja määrälaskenta. Viimeisenä leiripäivänä opit, miten kannattaa visualisoida. Kaunista, mutta helppoa!

aloituspohjapalvelut_01-1

Kesäfiiliksellä

Vaikka asiaa tuleekin paljon, meillä on rento ja välitön meininki. Opitaan yhdessä ja nautitaan siitä! Kouluttajamme Lassi Rantanen ja Gio Siradze saavat kesästä toiseen paljon kiitosta.

 

Neljä etäleiriä

Jokaiselle verkossa järjestettävälle leirille valitaan 20 opiskelijaa. Käytämme vuorovaikutteista Teams-alustaa.

I leiri: 7.–11.6.2021
II leiri: 14.–18.6.2021
III leiri: 28.6.–2.7.2021
IV leiri: 5.–9.7.2021

summercamp_some-1
Archicad Summer Camp selkeytti suunnittelun koko prosessia. Vahva suositus!
essi-nisonen-asc
Essi Nisonen
ark. yo., Tampereen yliopisto

Usein kysytyt kysymykset

Lue vastaus korttia napauttamalla! Jos jokin jää askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Miksi kannattaa opetella juuri Archicad?

Koska Archicad on Suomen suosituin arkkitehdin suunnittelutyökalu. Peräti 70 % maamme toimistoista käyttää sitä. Siihen on syynsä: Archicad tukee suunnittelijan luovuutta ja vapautta. Archicad on turvallinen päätös.

Miksi leiri on ilmainen?

Koska tunnemme ahdinkonne: ohjelmistojen opettelu jää usein omalle vastuulle. Haluamme auttaa teitä – taloudellisista lähtökohdista riippumatta. Vastineeksi toivomme vain aitoa oppimisintoa. Reilu diili?

Miksi leiri pidetään etänä?

Koska kevään koronakehitystä ei voi ennustaa, varaudumme näin nopeisiin muutoksiin. Samalla paikkamäärä tuplaantuu, ja kaikki ovat maantieteellisesti tasa-arvoisia.

Epäilen taitojani – uskallanko hakea mukaan?

Jep! Sinulla on yhtä hyvä sauma kuin kaikilla muillakin. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan avannutkaan Archicadiä. Jos taas olet, saat leiriltä aivan uudenlaista varmuutta ja tehokkuutta.

Millä kielellä opetus järjestetään?

Koulutus pidetään suomeksi, FIN-versiolla. Moisella kurjalla kapeakatseisuudella turvataan opetuksen sujuvuus ja laatu. FIN-versio on sovitettu maamme suunnittelustandardeihin, ja sitä käyttävät liki kaikki toimistot.

Milloin ja miten saan tietää, valittiinko minut?

Kaikki hakijat saavat viestin valintapäätöksestä viimeistään 10.5.2021. Joskus teknikkakin temppuilee – ellei viestiä kuulu, otathan viipymättä yhteyttä. Tarkistathan myös roskapostikansion.

Mitä teen, jos leiriajankohta ei sovi?

Voit pyytää siirtoa painavasta syystä. Varmista ensin työnantajaltasi, josko ajankohta sopisikin. Jos et pysty lainkaan osallistumaan, ilmoita viipymättä järjestäjälle, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

Miten valmistaudun leirille?

Lataa Archicad 24-FIN -opiskelijalisenssi. Tarkista Archicadin Resurssikeskuksesta, että ohjelmisto on ajan tasalla. Suosittelemme käyttämään kahta näyttöä ja panostamaan ergonomiaan. Käytämme vuorovaikutteista Teams-alustaa. Saat linkin ennalta sähköpostiisi. Oppimisintoa!

Voinko saada opintopisteitä?

M.A.D. ei voi taata kurssille osallistuneille opintopisteitä, mutta edellisinä vuosina leiristä on kilahtanut vähintään kaksi opintopistettä. Kannattaa siis kiikuttaa leiritodistus kouluun ja keskustella oppilaitoksesi kanssa asiasta.

Haku on päättynyt!

Valinnoista ilmoitetaan 10.5.2021 henkilökohtaisesti.

Tänä vuonna hakijoita oli peräti 152, joista mukaan mahtuu 80.

Huom! Ellei valinta tällä erää osu sinuun, ei hätää: uusi haku koittaa taas ensi keväänä. Hakemalla uudestaan kasvatat mahdollisuuksiasi!

asc-appliation

juha-pakarinen-arkkitehtipalvelu

 

Tukijan terveiset

Tiesitkö, että Arkkitehtipalvelu on maamme nopeimmin kasvavia arkkitehtitoimistoja? Viisi toimipistettä ympäri Suomen, yli sata osaajaa. Archicad-tiimityöskentely on heillä arkipäivää, ja uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti.

"Archicad Summer Camp 2021:n tukijana haluamme osoittaa, miten tärkeänä näemme osaamisen ja yhteistyön. Meillä nuoret ja kokeneet oppivat toisiltaan, ja tietomallinnus on osa yhteistä kieltämme. Hyvällä porukalla asiakkaidenkin aito kohtaaminen on helppoa."

Juha Pakarinen, toimitusjohtaja, Arkkitehtipalvelu Oy

 

Tutustu Arkkitehtipalvelun arvoihin tarkemmin

 

Muista Archicad-opiskelijalisenssi

Hae maksuton Archicad-opiskelijalisenssisi koko vuodeksi! Käytäthän koulusi sähköpostia.

myarchicad.com

 

Ota yhteyttä!

Eikö sivu vastannut kaikkiin kysymyksiisi? Ota rohkeasti yhteyttä!

vn

Ville Nikunen

Viestintä

040 586 0342

lara

Lassi Rantanen

Kouluttaja

044 080 6950