Archicad Summer Camp

Millaista palautetta saamme?

Archicad Summer Camp on järjestetty joka kesä vuodesta 2019 lähtien. Haku on avoin kaikille arkkitehtuurin ja rakentamisen korkeakouluopiskelijoille. Maksuton leiri opettaa nykyaikaisen, oikeaoppisen tietomallinnustyötavan Suomen suosituimmalla BIM-ohjelmistolla, Archicadillä. ASC on jo laajalti tunnettu niin opiskelijoiden kuin työnantajienkin keskuudessa – melkoinen etu työnhaussa!

Todisteeksi leirin hyödyllisyydestä haluamme jakaa saamaamme palautetta – anonyymisti toki.

Mahtava kurssi, jonka aikana opin paljon, vaikka olin käyttänyt ohjelmistoa ennestään jo 4 vuotta. Tästä on hyötyä sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Olen innoissani kaikista nopeuttavista ja selkeyttävistä vinkeistä. Projektin organisointi helpottuu suuresti kaikissa tulevissa projekteissa.
Arvio: 4,8/5,0
Ohjaaja oli mukava ja hauskakin. Hän sai ohjelmistot vaikuttamaan jännittäviltä, ja hyvä ilmapiiri edisti oppimista. Kurssin aikana ei ahdistanut, vaikka yleensä kartan tietotekniikkaa. Nyt en edes malta odottaa, että pääsen hyödyntämään oppimaani omissa projekteissani.
Arvio: 4,5/5,0
Sain kurssilta sen, mitä hain: varmuutta tekemiseen sekä oleelliset tiedot fiksuun työskentelyyn ja ajan säästöön. Projektin työstöaika lyheni varmaan puoleen tämän kurssin ansiosta. Nyt on kiva lähteä jatkamaan.
Arvio: 4,6/5,0
Ihan huippu kurssi ja suosittelisin kaikille! Vaikka kävin koulussa ArchiCAD-perusteet, tuli tämän peruskurssin varrella jatkuvasti uutta asiaa. Aloin ymmärtää koko prosessia; miten projekti rakennetaan fiksusti. Kouluttajat olivat todella mukavia ja asiantuntevia – jaksoivat selittää jokaisen käytetyn napin toiminnot. Kurssi sai minut kaipaamaan yhä lisää opetusta.
Arvio: 5,0/5,0
Selkeä, hyvä, looginen järjestys. Mukavat ohjaajat, jotka kärsivällisesti vastailivat kysymyksiin. Toistojen ansiosta pääsin hyvin sisälle perusasioihin.
Arvio: 4,6/5,0
Kouluttajat olivat tosi selkeitä ja mukavia, mikä loi oppimiseen hyvän tunnelman! Sisältö ja materiaalit oli erinomaisesti valmisteltu ja vaiheistettu. Etäkurssin selkeä aikataulu helpotti oman ajankäytön suunnittelua.
Arvio: 4,2/5,0
Mikä tärkeintä, koulutus linkitti suunnitteluvaiheet yhdeksi ketjuksi, kun ne ennen olivat irrallisia toimenpiteitä. Aikaa oli varattu riittävästi, ja ehdin kysyä kaiken tarpeellisen. Tallenne on iso plussa!
Arvio: 4,3/5,0
Kurssi tarjosi juuri mitä lupasikin. Archicad-työskentelyni selkiytyi, ja sain monia uusia vinkkejä mallintaa tehokkaammin ja järkevässä järjestyksessä. Myös renderointi Twinmotionilla oli todella hyödyllistä koulua ja työelämää ajatellen. Kurssin jälkeen tuntuu, että osaan mallintaa projektin tarkasti alusta loppuun ja tuottaa siitä kaikki tarvittavat dokumentit. Kiitos paljon!
Arvio: 4,5/5,0
Oikean workflow'n oppiminen oli kurssin parasta antia! Ahdistukseni mallintamista kohtaan väheni merkittävästi! Opetus eteni hyvällä vauhdilla, ja tunnen sisäistäneeni asiat.
Arvio: 4,8/5,0
Archicad Summer Camp selkeytti suunnittelun koko prosessia. Vahva suositus!
essi-nisonen-asc
Essi Nisonen
ark. yo., Tampereen yliopisto

Tilaa ASC 2022 -uutiset

Mitä, missä, milloin, miten? Pysy kärryillä tilaamalla ASC 2022 -uutiset.

Tilaa!
 

Lataa opiskelijalisenssi

Hae maksuton Archicad-opiskelijalisenssisi koko vuodeksi! Käytäthän koulusi sähköpostia.

myarchicad.com

 

Usein kysytyt kysymykset

Lue vastaus korttia napauttamalla! Jos jokin jää askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Miksi kannattaa opetella juuri Archicad?

Koska Archicad on Suomen suosituin arkkitehdin suunnittelutyökalu. Peräti 70 % maamme toimistoista käyttää sitä. Siihen on syynsä: Archicad tukee suunnittelijan luovuutta ja vapautta. Archicad on turvallinen päätös.

Miksi leiri on ilmainen?

Koska tunnemme ahdinkonne: ohjelmistojen opettelu jää usein omalle vastuulle. Haluamme auttaa teitä – taloudellisista lähtökohdista riippumatta. Vastineeksi toivomme vain aitoa oppimisintoa. Reilu diili?

Miksi leiri pidetään etänä?

Voimme ottaa tuplamäärän leiriläisiä, ja kaikki ovat tasa-arvoisia myös maantieteellisesti. Samalla pystymme varautumaan nopeisiin muutoksiin.

Epäilen taitojani – uskallanko hakea mukaan?

Jep! Sinulla on yhtä hyvä sauma kuin kaikilla muillakin. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan avannutkaan Archicadiä. Jos taas olet, saat leiriltä aivan uudenlaista varmuutta ja tehokkuutta.

Millä kielellä opetus järjestetään?

Koulutus pidetään suomeksi, FIN-versiolla. Näin turvataan opetuksen sujuvuus ja laatu. FIN-versio on sovitettu maamme suunnittelustandardeihin, ja sitä käyttävät liki kaikki toimistot.

Milloin ja miten saan tietää, valittiinko minut?

Kaikki hakijat saavat viestin valintapäätöksestä pian haun umpeuduttua. Joskus teknikkakin temppuilee – ellei viestiä kuulu, otathan viipymättä yhteyttä. Tarkistathan myös roskapostikansion.

Mitä teen, jos leiriajankohta ei sovi?

Voit pyytää siirtoa painavasta syystä. Varmista ensin työnantajaltasi, josko ajankohta sopisikin. Jos et pysty lainkaan osallistumaan, ilmoita viipymättä järjestäjälle, jotta paikka vapautuu seuraavalle.

Miten valmistaudun leirille?

Lataa tuorein Archicad-FIN-opiskelijalisenssi: myarchicad.com. Jos olet jo asentanut Archicadin, tarkista sen Resurssikeskuksesta, että versio on ajan tasalla. Kannattaa käyttää kahta näyttöä ja panostaa ergonomiaan. Osallistuaksesi saat Teams-linkin ennalta sähköpostiisi. Oppimisintoa!

Voinko saada opintopisteitä?

M.A.D. ei voi taata kurssille osallistuneille opintopisteitä, mutta edellisinä vuosina leiristä on kilahtanut vähintään kaksi opintopistettä. Kannattaa siis kiikuttaa leiritodistus kouluun ja keskustella oppilaitoksesi kanssa asiasta.

 

Ota yhteyttä!

Eikö sivu vastannut kaikkiin kysymyksiisi? Ota rohkeasti yhteyttä!

vn

Ville Nikunen

Viestintä

040 586 0342

lara

Lassi Rantanen

Kouluttaja

044 080 6950