Archicad Summer Camp

Archicad Summer Camp tulee taas! Supersuosittu tietomallinnuksen intensiivikoulutus varustaa sinut nykyaikaiseen suunnittelutyöhön. Olitpa arkkari tai muu rakennusalan korkeakouluopiskelija, hae ihmeessä mukaan!

Viime kesän ASC oli jymymenestys: 40 koulutettua, palautteiden keskiarvo 4,5/5. Pannaan luvut yhdessä uusiksi!

Tänä vuonna toimintaa tukee Arkkitehtipalvelu Oy. Se on Suomen suurimpia arkkitehtitoimistoja, ja sillä on toimipisteitä ympäri maan. Arkkitehtipalvelu etsii joukkoonsa jatkuvasti uusia nuoria tekijöitä. Katso oheinen esittelyvideo!


Mitä on luvassa?

Kurssin aikana perehdytään Archicad-suunnitteluohjelmistoon ammattitaitoisen kouluttajan johdolla. Koulutus etenee tavanomaisen suunnittelutyönkulun mukaisesti ja opettaa tehokkaita työskentelytapoja tietomallinnuslähtöisesti. Tutuiksi tulevat myös BIMx-julkaisu, 2D-dokumentaatio, kirjastojen hallinta, määrälaskenta ja laadunvarmistus. Viimeinen kurssipäivä on omistettu visualisoinnille.

Mikä fiilis?

Vaikka asiaa tuleekin paljon, on tavoitteena rento ja välitön meininki. Opitaan yhdessä ja pidetään kivaa! Kouluttajamme Lassi Rantanen ja Gio Siradze saivat viime kesänä paljon kiitosta.

Miksi juuri Archicad?

Archicad on Suomen suosituin arkkitehdin suunnittelutyökalu. Peräti 70 % maamme toimistoista käyttää sitä. Siihen on syynsä: suunnittelijan työvälineen pitää tukea luovuutta. Archicadissä havainnollinen 3D-mallinnus ja rikas tietosisältö kulkevat käsi kädessä. Tämä geometrian ja tiedon liitto on tänä päivänä rakennetun ympäristön laadun ehdoton edellytys. Archicad kannattaa siis opetella.

Miksi leiri on ilmainen?

Olemme jatkuvasti tekemisissä opiskelijoiden kanssa, joten tunnemme ahdinkonne: työvälineiden opettelu jää turhan usein omalle vastuulle, eikä tehokasta työnkulkua opi sekalaisilta videoilta. Meidän velvollisuutemme on auttaa teitä, koska voimme.

Koska monella opiskelijalla ei ole rahaa, on kaikki pantu taloudellisesti samalle viivalle. Vastineeksi toivomme vain aitoa oppimisintoa ja kenties parempaa huomisen elinympäristöä. Eikös olekin ihan reilu diili?

Uskaltautuako mukaan?

Jep! Sinulla on yhtä hyvä sauma kuin kaikilla muillakin. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan avannutkaan Archicadiä. Jos taas olet, saat leiriltä aivan uudenlaista varmuutta ja tehokkuutta. Haku ei ole nopeuskisa, eikä myöskään opinahjosi määritä kohtaloasi – riittää, että haluat oikeasti oppia. Tuo motivaatiosi esiin jo hakemuksessasi, ja anna persoonasi paistaa.

Milloin ja missä?

Leirejä on aikataulutettu neljä pitkin kesää – juhannuksesta aina elokuulle. Normaalisti leirit järjestettäisiin M.A.D.in koulutustiloissa, mutta koronan aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi tämä kesä mennään etänä. Myös ajankohdat voivat vielä muuttua. Tiedotamme hakijoita tarkemmin käytännön muutoksista.

Leiri Päivät Kellonaika Paikka
I 22.–26.6.2020 09.00–16.30 Etätoteutus
II 6.–10.7.2020 09.00–16.30 Etätoteutus
III 13.–17.7.2020 09.00–16.30 Etätoteutus
IV 10.–14.8.2020 09.00–16.30 Etätoteutus

Hakuohjeet

Hakuaika: 1.3.–30.4.2020

Huom! Haku on umpeutunut ja valinnat on suoritettu – ensi keväänä koittaa uusi mahdollisuus!


Valinnat ja siirrot

Valitsemme leiriläiset pian hakuajan umpeuduttua. Valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti 8.5.2020.

Huom! Jos hait mukaan, muttet ole saanut viestiä valintapäätöksestä (myönteisestä tai kielteisestä), otathan välittömästi yhteyttä.

Valittu voi pyytää siirtoa leiriltä toiselle painavan syyn, kuten kesätöiden, perusteella. Mitä aiemmin syy ilmenee, sitä paremmat ovat siirtomahdollisuudet.

Jos osallistuminen estyy kokonaan, tulee valitun viipymättä ilmoittaa järjestäjälle, jotta paikka vapautuu seuraavalle.


Mitä vielä?

  • Ennen koulutuksen alkua osallistujan tulee huolehtia, että uusin Archicad 23-FIN -opiskelijaversio on valmiiksi asennettuna koneelle. Lataa maksuton opiskelijaversio osoitteesta myarchicad.com. Muista anoa samalla vuoden lisenssi.

  • Leirin läpäissyt saa suorituksestaan todistuksen. Viime vuonna siitä sai takautuvasti 2 opintopistettä.

  • Järjestäjä voi halutessaan dokumentoida tapahtumia ja hyödyntää materiaalia markkinointitarkoituksiin.

  • Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Lisätiedot

Ville Nikunen, oppilaitosvastaava
edu@mad.fi, 040 586 0342

Sivustomme käyttää evästeitä