ArchiCAD 21-FIN Roadshow 2017

ArchiCAD 21-FIN myötä suunnittelun flow tempaa mukaansa. ArchiCAD 21 onkin yksi Graphisoftin historian vahvimmista versioista.

Roadshow on noin parin tunnin mittainen uuden version esittelytilaisuus. Tilaisuudet ovat avoimia ja ilmaisia. Ilmoittautumalla etukäteen varmistat oman osasi kahvitarjoiluista.

Syksyn 2017 roadshow-aikataulu

Tarkemmat paikkakuntakohtaiset tiedot linkkien takana.

04.10. Turku
05.10. Tampere
10.10. Seinäjoki
11.10. Pori
26.10. Helsinki
01.11. Oulu
07.11. Lahti
07.11. Hämeenlinna
08.11. Mikkeli
09.11. Jyväskylä
09.11. Joensuu
10.11. Kuopio
Kuva: Tanssin talo, JKMM Arkkitehdit Oy & Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy


Roadshown sisältöä

Porras- ja kaidetyökalut – ArchiCAD 21 sisältää kauan odotetun Porras-työkalun, joka hyödyntää Graphisoftin patentoimaa ennakoivan suunnittelun (Predictive Design™) teknologiaa. Portaiden luominen on tuotteliasta ja nautittavaa.

Cinerender – Nyt renderointi hyödyntää Cinema 4D:n Cinerender R18 -moottoria, jonka avulla saadaan entistä elävämpiä visualisointeja.

Elementtien luokittelu – Aiempien versioiden kiinteät elementtiluokittelut korvataan nyt joustavalla, maa- ja yrityskohtaisiin standardeihin taipuvalla menetelmällä. Luokittelut ovat avoimen tietomallinnuksen sydän.

IFC-malliin viittaaminen – IFC-tiedostoja voi sijoittaa ArchiCAD-malliin viitteiksi. ArchiCADin kääntäjään integroidun mallin suodatuksen avulla voi viitteenä käytettävän IFC-mallin sisältöä rajata tarpeen mukaan. Jos linkki katkaistaan, voi IFC-tiedostosta malliin liitettyjä elementtejä muokata ArchiCADin elementtien tapaan.

Törmäystarkastelu – ArchiCADissä on sisäänrakennettu törmäystarkastelu!

Sivustomme käyttää evästeitä.